Vdechl jsem kouzlo

Vdechl jsem kouzlo

Anotace: -

Kometa skleněnou trubicí
sedla mi na plicích
zčernal mi jazyk
a k hlavě se plazí
jak dým

vdechl jsem kouzlo
s nímž rozpoznám veškeré lži
vdechl jsem poznání
nic už mi nebrání
tancovat na poli z min

uzavřen ve vlastním světě
se směju své větě
co nikdy se nezrodí skrz ústa
tak ve mně zarůstá
na věky neznámo kde

v třináctých komnatách mé mysli
vraždím své úmysly
jejich krev mění se na víno
to co mi rozum jen zkalilo
z něho teď bude mi zle.
Autor Bolder, 25.08.2011
Přečteno 244x
Tipy 6
Poslední tipující: la loba, Denael, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je skvost...

28.08.2011 22:10:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí