Uvězněná

Uvězněná

Anotace: ...

V tom malém chomáči
zvuků života
ve kterém jsem jak nezalitá slunečnice
uvězněná v prasklém květináči
nucená poslouchat mol stupnici
plakajícího slunce
trhá mi pohled na svět srdce
na oblaky všeho bolu
...znovu....
květ uvadá
nikdo s tím nic nedělá
......
Autor Lexisa, 25.08.2011
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mbonita, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to není na furt. nápsané skvěle.

25.08.2011 21:18:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí