Tam...kdesi hluboko

Tam...kdesi hluboko

Anotace: ti ostatní... a jejich vliv..vliv na co ? ... vliv na určité myšlenky a zkušenosti každého z nás

Pomohlo to jiným. Pomůže to mně.
Zabilo to jiné, ale mě ne.
Poznat a zastavit, dokáže jen ten,
kdo prošel už mým snem.
Nezpůsobil to.
Pouze položil mou otázku.
Tu, doposud nezodpovězenou
tu, kdesi v hloubi duše
..ztracenou.

Otázku čeho.
Toho....
..toho doposud nezodpovězeného.

Jen krok, jen úsměv, jen ten pocit co mi chybí...
Otázku čeho ?
..přeci Vysvobození
Autor Jedna z Mnoha, 25.08.2011
Přečteno 232x
Tipy 7
Poslední tipující: Findë, Maryje..., Kávový Poutník, James Libustka, Koza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...

14.10.2011 19:10:00 | Findë

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí