Malá včelka

Malá včelka

Anotace: Když od vás odejde milá duše, nelze jen tak zapomenout.

Co bylo před rokem jako by nebylo,
svět se jednou otočil a vše se změnilo.

I Ty, malá včelka, co měla radost,
přelétla si z kytky a já mám starost.

Přijde večer a pavouci roztáhnou své sítě,
jen si dej pozor,
ať nechytnou tě.

Svět se točí stále dál a já bych si přál,
ať jednou zastaví svůj let a Ty podíváš se zpět.
Autor Hantec, 25.08.2011
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí