Smrad nad Berlínem

Smrad nad Berlínem

Anotace: O jednom nechutnym dobytkovi...

Kalený spodky wermachtu
když Hitler začal kvákat:
"pošlu vás všechny na frontu
a nebo dělat v koncentráku kápa!!!"

Že něco není v pořádku
jeden z nich začal chápat,
svobodné volby poslední
a nacistická chátra.

Parabela nabytá
na zadku toho chlapa,
"kurva Hitloš pošle nás
pro svojí věc zkapat!"

Pro ideu zlou
maj předem svůj boj prohraný,
kalený spodky wermachtu
nejeden zadek posraný.

Hitler jak děvku
vojíždí dav,
je z něho v extázi
a nad Berlínem smrad.

Ten zápach smrti
z komínů stoupá,
kdo ještě žije
tak aspoň doufá.

Dál vůdce davy klátí
dál przní zemi svou,
a stejně tak i prasák
vym*dal s celou Evropou.
Autor ZENITZERO666, 25.08.2011
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Ružka, René Vulkán, ECHO PARAZIT, Marsinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parabela se nenabýjí, ty wermachte :D

18.11.2011 16:19:24 | Oxík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí