Čekání na vítr

Čekání na vítr

Anotace: ...

Toužím po tobě léta
jediná holá věta
co pomalu tě svléká
jsem déšť, po tobě stékám

Jsme ve zbytečné válce
dvě bubliny v minerálce
po svobodě toužící
každý ve své sklenici

Jsi slaná, jsi slzou v oku
jsi vdaná, jsi loďkou v doku
bojíš se sama na moři
máš strach se do mne ponořit

Svázaná provazem z konvencí
bouřka s tlakovou tendencí
čekáš až tě proud zbaví pout
do plachet vítr a můžeš plout
Autor 666.yorick, 26.08.2011
Přečteno 346x
Tipy 25
Poslední tipující: mkinka, Koblížek, Marz, Radhuza, hašlerka, James Libustka, jitka.svobodova, labuť, CULIKATÁ, tato22, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné a to nejsem poeta. Zvlášť druhá sloka mě uhranula.

30.05.2017 13:38:38 | Koblížek

tohle mě upřímně nadchlo

12.02.2012 21:14:51 | Black Sardinian

Rozhodnout se je někdy velmi těžké .. a tak stále na něco čekáme .. ST

26.08.2011 10:03:00 | Koza

Moc se mi líbí!

26.08.2011 07:15:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí