NADĚJE

NADĚJE

Anotace: Naděje - jeden z pilířů života.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Po plačtivém dnu
v duši chladné noci
k ránu se rozední

Víčka k probuzení zvednu
uniknu zlým snům z moci

Slunce tisíci pažemi
s laskavou a něžnou
náručí sevře Zemi
i nás všechny v ní

Budu zas bdělý s ní
Svou láskou, cílem snažení
královnou i kněžnou

Přijde naděje novým dnem?
Snad i pohoda a odpuštění
Autor RU 82, 26.08.2011
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Lorraine, jitka.svobodova, Elisha, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí