Kdyby

Kdyby

Anotace: -

Kdyby mi přiletělo bez práce do pusy
Vůbec se neupejpám, do kapes nacpu si
Kdyby si štěstí sedlo, když krouží dokola
Jen ať se unaví, rád budu za vola

Kdyby jen protekce, osud, či náhoda
Nechci být za světce, hlavně když pohoda
Kdyby vzdor morálce, mravům a svědomí
Udělám cokoli, nebudu pitomý

Kdyby tak nebylo tolik těch kdyby
Jenže je- a proto dělám ty chyby
Nečekám nečině, dělám co dovedu
Nejednám zločinně, pak na to dojedu.
Autor Bolder, 26.08.2011
Přečteno 262x
Tipy 17
Poslední tipující: la loba, jitka.svobodova, strašidýlko-střapatý, labuť, CULIKATÁ, nejsembásník, Denael, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

28.08.2011 22:06:00 | la loba

A kdyby nám nad hlavou
netančily otazníky,
snad šli bychom tou dálavou
bez pochyb s vykřičníky
a říkali si "Vždyť oni připlavou..."

...ST

26.08.2011 11:28:00 | Denael

Ta je suprová! Děsně se mi líbí. Jdu si ji vytisknout a snad dala bych i zarámovat. DOKONALÝ!! ***

26.08.2011 09:26:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí