Slušný kluk

Slušný kluk

Anotace: -

Jsem slušný kluk a v kapse mám prak
Chodím včas přesně tam, kde nejsem zván
Jsem vzorný žák, všechno vím tak ani muk
Jsem slušný kluk

Jak káže řád, musím mít rád, milovat
Ctihodný občan co podvádí tak, aby nebylo znát
Podle pravidel ublížit, to není zločin
Proti nezmůžu nic, tak po větru močím
Jsem slušný kluk

Když mě nevidí, anebo nechytí, není to složité
Tak můžu cokoli! Vy mi to věříte?
Přesně to nemáte, nemlčte! Chci hluk!
Jsem slušný kluk
Autor Bolder, 26.08.2011
Přečteno 256x
Tipy 16
Poslední tipující: Anjesis, tato22, la loba, jitka.svobodova, Mbonita, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem ráda že tě zas můžu číst ty slušnej kluku:-)))

28.08.2011 22:05:00 | la loba

hotová rapeřina:-)))

26.08.2011 12:17:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí