CHCI

CHCI

Anotace: ....

Chci znát místo
kde srážíš se do kapek
jako hustá stříbrná rtuť
kde je tak průzračně a čisto
a pláž plná bílých skořápek
když položíš na ně dlaň
tak zčervenají, jako tvůj stud

a slunce pozlatí perletí
tvou tvář
jako zlatník
a křídlená srdce poletí
tam kde protíná diamantová zář
hvězdný obratník

až za obzor
do dalekých končin
kde slunce zapadá do ruda
chci pochopit tvůj prostor
dokud sen neskončí
a žíla protnutá

nějakým svinstvem
zamkne bránu
od tvojí duše
když za sklem stanu se mimem
a dostanu poslední životní ránu
má Venuše.
Autor ZILA78, 26.08.2011
Přečteno 276x
Tipy 29
Poslední tipující: Jin&Jang, ECHO PARAZIT, Jiná, la loba, Necelá, Niky88, zenge, hatlapatla, jitka.svobodova, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vééélké ST

28.08.2011 22:04:00 | la loba

Příjemné počtení...

26.08.2011 20:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí