Miluji všechno

Miluji všechno

Anotace: Je toho málo, co by člověk nechtěl milovat. Více je toho, co by chtěl milovat...

Miluji všechno, co vidím kolem sebe
miluji slunce i modré nebe nejvíce však Tebe.
Miluji každou křivku Tvého těla
hned bych Ti dala, co by si jen chtěla.
Miluji Tvůj smích
zimu, kdy není bláto a je sníh.

Miluji Tvou komnatu vzrušení
hm, jak je nádherná, nemáš tušení.
Miluji Tvou něhu, miluji tvou nohu, levou, pravou
miluji Tě celou.

Miluji život
a tak už dost.
Milovat lze spoustu věcí
máš je rád a někdy Tě i děsí...
Autor M3rryMarta Valenová, 26.08.2011
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Magdalena Křenková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí