SPÁSA

SPÁSA

Anotace: ....

Nakynutá oblaka v reliéfu
nesou
žilnaté prameny dešťů
a blesky
zatnuté do svalu
horoucího letního dne

kdy kapky pohlcují prach
a bubnují do tváře
jako slzy z válek

nebe v černém flóru
utopilo slunce
do vln mraků

co roztahují se
široko a daleko
jako hejno ptáků

jako pocit
když zavíráš oči
a tma pohltí všechnu tu krásu

to déšť kovově cinkavý
do zemně vkročí
a přinese spásu

konečky pramínků
tetují rozpálenou kůži
a popraskané rty
zvlhčí polibek deště

kapky vsakují se do kořínků
aby osvěžili rudou růži
a ty
tančíš v dešti ještě

tak mokře svůdná
a tak průzračně čirá
jako znovu objevený pramen
co tak sladce chutná
když lásku rozlívá
a nesklame!
Autor ZILA78, 27.08.2011
Přečteno 237x
Tipy 27
Poslední tipující: Jin&Jang, Maryje..., ECHO PARAZIT, Jiná, Zasr. romantik, la loba, Mbonita, labuť, hloubavá, Raziel PsyDearth Characith, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu..moc pěkná...st

02.09.2011 22:42:00 | Maryje...

co věta to perla,máš to promyšlený tak,aby každý slůvko čtenáře zasáhlo a daří se ti to dobře.

29.08.2011 19:45:00 | ECHO PARAZIT

píšeš krásně...ST!

27.08.2011 12:33:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí