VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 1

VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 1

Anotace: Snad někoho pobaví, potěší.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

NEPODCEŇOVAT
Sice starý pán
už je stále sám
nemá žádný plán
Občas, tvrdí nám
co rád si dám
tak malý flám

VÝPADEK
Zhasla svíce
nepsal více
Nebylo píce
dost na dny
ani na měsíce
Ale už zase
hoří svíce
Co chcete
ještě více

HODNOCENÍ
Je svobodné mysli
Říká vše, co si myslí
Neupadá na mysli
Tak zle to nemyslí
i když plácá nesmysly

HRAČKA
Zas nemám svou
oblíbenou hračku
Dusím to v sobě
trpím a žaluji
Komu jinému
než tobě
na nebi mráčku
Autor RU 82, 27.08.2011
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí