Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: ..tři minidíla:)

S beruškou od Tebe, v náručí usínám,
na Tvoji fotečku, ještě se podívám,
pak zavřu oči a nechám si zdát,
o někom, kdo má mě moc rád...
--------------------------------------

Posílám Ti polibky, sladké jako med,
chtěla bych Tě u sebe a to lásko hned;
vydržet však musím, ještě čtyři dny,
tak nechám si o Tobě zdát, aspoň hezké sny.
Zbožňuji Tě broučku a chci Tě moc a moc,
dneska však Ti popřát mohu, jenom dobrou noc...
----------------------------------------------------

Posílám ti pusinku, dnes na dobrou noc,
k tomu ještě vzkaz, že stýská se mi moc,
že se těším na tvůj úsměv, na tvé horké rty,
na to až tu se mnou budeš, zase jenom ty,
na to až Tě pohladím, jen tak polehoučku
pořád víc a víc, miluji Tě broučku......
Autor Jean89, 27.08.2011
Přečteno 392x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mbonita, danav, hloubavá, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí