Pavlínce......

Pavlínce......

Anotace: pro tu která zasáhla mé srdce jako blesk a nechala v něm jizvu plnou touhy

Pavlínce….

Tak horké a něžné jsou Tvoje malé ruce
ty jsi v nich schovala mé opuštěné srdce.

Tak sladce bolavé jsou tvoje doteky
vzalas mi klidné sny už asi navěky.

Tak temně vášnivá je vedle tebe noc
chci prosit Tvoje rty přijďte mi na pomoc.

Spálilas duši mou zbyl mi jen popel z ní
bez Tebe zůstávám na světě poslední.
Autor DERALTE, 27.08.2011
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Freelife, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí