DEKADENCE

DEKADENCE

Anotace: Pokus o nedělní poezii.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Kadence Dekadence
Recykluji vše a tence
pohřební i jiné věnce
S chutí jím utopence
Rád civím na milence

Bim! a Bam!
To také znám
Zvoní hrana
Padá mana
Žádné drama
Zhrzená panna
žije stále sama

Až se zešeří
jako jiní někteří
manu má k večeři
Bude pak s-věží
nebo bez věže?
Nezbaví se otěže

Každý něco už ví
o kletbě panenství
Ať sněží nebo leje
Tak snadné to je

Ať leje nebo sněží
to smutek padá z věží
Psát o panenském věnci
nebo o dekadenci..?
Není dobrý nápad
Tíž se bude chápat
Tak co je vhodná volba?
Snad vína plná holba
Autor RU 82, 28.08.2011
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí