Zmizení

Zmizení

Anotace: ........

Poslední mávnutí tvých křídel
Zmizely jako ty
Byl si mi bliže než jsem si to stačila uvědomit
Poletoval si těžkým vzduchem
Sedával si mi na mém rameni
Veděl si však že mi nemůžeš pomoci stejne jsi zůstal a miloval
Nikdy si mi to neřekl do očí a ja to veděla
Prosila sem je aby si mohl zůstat a oni se mi vysmali
Chtěla jsem ti říct jen pár slov
Usmála bych se
Možná poděkovala
A řekla bych ti že se mi
Stýská že mi chybíš
Ať křičím sebe víc ty mě už neslyšíš...
Autor 89Rosa, 10.02.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí