Co se zdá být...?

Co se zdá být...?

Anotace: Bořící mýty.

Jak slzy kanoucí z nebeských výšin,
dopadají kapky deště na okno.
Jak bolestné kvílení z útrob jeskyň,
zdají se být poryvy větru.

Co se jen takové zdá,
neznamená, že je nutně pravdou.
To, co je realitou,
neznamená neměnost počinu.

Na konci všech klikatých cest,
dozvíme se možná pravdu.
Pravděpodobnou, možnou,
ale nikdy ne stoprocentně jistou.

Překročení hranice,
znamená překonat strach,
začátek něčeho nového.
Zároveň to obrovsky bolí,
zapomenout na věci minulé.

Jsem ryba, co dýchá na suchu.
Jsem malá, ale uvnitř monstrózní.
Jsem dobrá duše, ale s černými myšlenkami.
Jsem andělem strážným pro ty, co chtějí vysvobodit.

Jsem tu pro Vás.
Jsem Váš klíč k životu, pasující do Vašich zámků.
Autor Cassée Moteur, 28.08.2011
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Bernadette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí