Král Šumavy

Král Šumavy

Anotace: zase pro toho jednoho pána. A tak trochu pro všechny cvoky, co sedají na kolo. / moc mě nekritizujte, Ota Pavel ze mě nebude, já to vím. /

Sbírka: Verše do koše

Ten závod byla pro tvé srdce výzva.
Jak v duši blázna nezhojená jizva..
Podivná touha být první v cíli,
žene tě dál, i kdybys všechny síly
těm kopcům v dálce odevzdal.
Černý had silnic serpentin
nutí tě předjet vlastní stín.
A stokrát jsi chtěl slézt a vzdát,
když ledový déšť začal bičovat
trať, co stoupá, jak do nebe schody..
Síly hledáš na dně,
jak v bidonu poslední kapku vody...
Zimou jsi v cíli zuby drkotal..
Promodralými rty tiše zašeptal.
"Lásko, já to vážně dal!!"
"Já vím, ty můj blázne na kole,
máš to psáno, blátem silnic na čele" .
Autor lacerta.agilis, 29.08.2011
Přečteno 315x
Tipy 12
Poslední tipující: Maryje..., Pablo Kral, Belmon, CULIKATÁ, Donne, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hezká...:-))

29.08.2011 15:10:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí