Klec

Klec

Nic než klec
má vlastní mysl
Každá věc
ztrácí svůj smysl

Bludné vycházky
hluboko do nitra
Dávivá hořkost
nového jitra

V mojí hlavě
tajemná vůně šílenství
Trýzní mě dravě
beznaděj, jež drží prvenství

Bez konec, bez příčiny
jen déšť a mráz
Svázána pocitem vinny
hlubina, tma, sráz

Úzkostný křik ze všech stran,
stíhy otvírající starých ran

Pomoc přišla, utekla
a nikdy víc se nenavrátí
Jen psát slova němoty
dočasně konec odvrátí.
Autor Andy Darcness, 29.08.2011
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí