Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: krátká báseň

Krátkodobé beznadějné vzplanutí,
roztáhnout křídla labutí.
K nebeským výšinám se vznésti,
tancovat,smát se v dešti.

Rozum a logika šly ruku v ruce,
došly na samý okraj Slunce,
které vyhaslo s přibývajícími léty,
v knížkách zbyly jen slisované květy.
Autor BleskováLama, 29.08.2011
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám tě v modrém světě.

29.08.2011 19:28:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí