Vlatsní život, občas chtěl bych ztratil

Vlatsní život, občas chtěl bych ztratil

Anotace: ...

Oči slzí
a tvář smutek neskrývá,
lano již,
přes korunu stromu se choulí,
okolo silnější větve se stáčí.
Na krku,
tak zatraceně studí a tíží.

Slza za slzou padají k zemi,
přes bradu se koulí,
pohled na nebe,
na obzor co pouhým stínem je,
sílu jim dává…

Smyčka katova stahuje se
a ruka má ji svírá,
ještě jednou nadechnu se,
naposled doutnající tabák vdechnu
a s výdechem stanu se stínem.

Bez bolesti a strachu,
bez výčitek a s úsměvem,
svůj díl přijmu,
ve světle ztratím a opět najdu se,
konec,
stane se začátkem,
smrti, haló, tady jsem…
Autor Gabriel17, 29.08.2011
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Marsinka, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobře napsané....ale nedělej to ...umřem pak někdy spolu až dýl,ted ještě né!....háááá!

29.08.2011 20:50:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí