Můj bože to je krásný den

Můj bože to je krásný den

Anotace: když vás název písně inspiruje

Můj bože to je krásný den
Řeklo dítě procházející se po parapetu okna
Přemýšlející nad spolehlivostí světa
Který je všude kolem nás
Někdy sníme, i když nespíme
A doufáme
A modlíme se
Ač máme k víře daleko
Ale co už
Někdy člověk prostě musí utíkat po parapetu
A někdy spadne
Když narazí na svou vlastní naivitu
Která mu jde naproti
A myslí si, že se vzájemně jen obejdou
To se tak stává
A když spadneme
Tak se třeba chytíme
A budeme běhat dál
A když nedoběhneme do cíle -
- tak to znamená, že jsme umřeli
Autor Anye, 29.08.2011
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Marsinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

problémy jsou dobré.

15.09.2011 20:09:00 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí