Tak nějak... nevím co x(

Tak nějak... nevím co x(

Anotace: .-,

Šedý drsný prach
Usedl do očí
Zpěv havranů tu zní
Necítím už strach
Svět se netočí
Lidstvo pouze sní

Jsou různé barvy
Jako důvod k nenávisti
A válkám co vedou ke konci
Sotva zakuklené larvy
Propadají závisti
Pro pestré kvítky ve věnci

Stříbrné paprsky ve vlasech
Prozrazují smutné chvíle
V duši světa
Zapomenut v přesčasech
Ten kdo nedosáhl cíle
A po naději veta

Z klidného spánku
Budí nesplněné sny
Oči zírající do noci
Čtou poslední stránku
Příběhu kdy byly lepší dny
Není už pomoci
Autor Johny Styx, 29.08.2011
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: Leedram, Donne, CULIKATÁ, Marsinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí