Budu Ti lhát

Budu Ti lhát

Anotace: ...lhát druhým není zdaleka tak těžké,jako lhát sám sobě...

Koktejl tvých oblin
mýdlových bublin a slin
srdce jak stádo slonů
nahlédnout za oponu
z krajek a látky
s mírnými zmatky
chopím se zátky
a láhve a svíček
a slov,co máš tak ráda
mám jako Atény sov
jsi žhavá jako kov
na polštáři šmouha
od řasenky
prsty hledat háčky
podprsenky
jedinou snahou
je mít tě nahou
v jediné vteřině
ukrýt se v peřině
před životem,
za životem
nikdo nesmí stát...
budu ti lhát
jako už tolikrát
Autor 666.yorick, 29.08.2011
Přečteno 427x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, tato22, Radhuza, pralinka, Live to fight, hašlerka, labuť, Donne, E.T.Jane, Jan Hrábě, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec je vážně dokonalej! ST!

30.08.2011 09:32:00 | E.T.Jane

konec se mi libi...

30.08.2011 08:57:00 | Jan Hrábě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí