Nepochopení...

Nepochopení...

Anotace: ...

Já nikdy nebudu milovat,
na to jsem moc velký realista,
umím jen klukům srdce vyrvat,
taky jsem se zklamala, to věc je jistá.

Ledová královna,
říkají mi,
bez knížek knihovna,
ale nerozumějí mi.

Zkus nazout mé boty,
a projít cestou mou,
možná jsem notová řádka bez noty,
ale vždy zůstanu rozumnou.

Taky bych chtěla milovat,
ale mozek mi v tom vždy zabrání,
chtěla bych také někomu tiše naslouchat,
ale o tom budu jen snít.
Autor insane, 30.08.2011
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: insane, Juan Francesco de Faro, jitka.svobodova, E.T.Jane, BleskováLama
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ämor.šípy tě jen škrábnou. Až přijde ten co tě trefí do srdce, přijde to - všechno!

30.08.2011 09:30:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí