Očekávání

Očekávání

Anotace: krátká báseň

Je těžké odhadnout myšlení druhého,
je to výmysl netvora krutého,
který si rád zahrává s city
a poťouchle vymýšlí další vtipy.

Naše očekávání předčí realitu,
nechme ukápnout roztouženou slinu.
Na vzduchu v teple brzy uschne,
do zapomnění vášeň uvrhne.
Autor BleskováLama, 30.08.2011
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, James Libustka, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí