VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 3

VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 3

Anotace: Snad někoho potěším pobavím, což je cílem mým.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

HOLD
Každé výročí
významný den
v času náruči
Jen láskou
budiž opředen
každý ten

KUCHAŘKA
Vařila chutně
To se prý dědí
Co navaří všichni
a všechno snědí
A co potom?
Jedni zelení
jiní zas bledí

HOUBAŘENÍ
Šel jsem dlouho lesem
Nevěděl ani kde jsem
Najednou vidím hřib
Takový, co nemá chyb
Pro něj jsem se shýb´
a hned mně bylo líp

POHODA
Ve starém mlýně
láskou naplněn
teď už jen líně
nadmíru spokojen
leží na mém klíně
Není to tak jako jen
Vše po dobrém víně
Autor RU 82, 30.08.2011
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí