Proč?

Proč?

Anotace: Tahle byla první.. takže je tak trochu dětská :)) prosím názory:)

Proč má ptáček křídla?
A Proč je třeba mýdla?
Proč má šnek dům na zádech?
A proč v lese roste mech?
Proč ráno slunko vychází?
A proč v noci zapadá?
Proč nás v zimě mráz mrazí?
Odpověď mě napadá.
Aby všechno fungovalo,
musí to svůj systém znát.
Aby se nám krásně vstalo,
musí se nám hezky spát.
Od všeho zlého utéci se dá,
když se nám něco pěkného zdá.
Proto v noci sny se zdají,
lidé od problémů utíkají.
Své otázky pod polštář dám,
a pak už s klidem usínám.
Odpověď se ve snech zjeví,
ale o tom nikdo neví.
Vím to jenom já a noc,
co má tu čarovnou moc.
Autor Pa Jush, 30.08.2011
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Donne, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super :D..

30.08.2011 20:54:00 | Pa Jush

a to nevadí....berem i dětský....hááá!

30.08.2011 20:52:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí