Právě přátelství

Právě přátelství

Anotace: Přátelství je závazek..:) Mít právěho přítele je pro mě vše ;) .. prosím nazory :)

Říká se, že přátelství,
je více než manželství.
Pokud přítele poznat chcete,
pořádně se rozhlídněte.
Přítel je ten kdo když je nouze
neřekne ti slova pouze
podá ti pomocnou ruku
a nedá se do úprku.
a když bolí tě srdíčko
třeba jenom maličko
tvé rány ti zahojit umí
pak v tvém uchu moře šumí.
štěstí cítí ten, kdo ví,
že přítel mu vždy poví
pár pěkných slovíček
a pofouká mu malíček.
Když příteli dáš svého srdce klíč,
už neuteče nikam pryč
Ti, kteří přátelství znají
se opravdu dobře mají.
A tak vám všech přát bych chtěla
abyste našli přítele pravého
Co víc bych v životě mít měla
než kamaráda svého
Který v nouzi pomůže
a všechno zlo přemůže.
teď už zbývá jen si přát
aby mi nemohl nikdy lhát.
Autor Pa Jush, 30.08.2011
Přečteno 495x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Donne, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš naprostou pravdu.

30.08.2011 23:40:00 | Donne

:)) Ten, kdo má 20 kamarádů, kteří se k němu otočí zády při první příležitosti, je chudák... Lepší mít jednoho u kterého vím, že nezradí..a pofouká všechny mé bolístky :) ;))

30.08.2011 21:00:00 | Pa Jush

naprosto s tebou souhlasím,a můžu ti říct,že dobrý přátelé mám,dají se spočítat na prstech jedné ruky...ale zaplat pán bůh za ně.

30.08.2011 20:51:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí