Mříže osudu

Mříže osudu

Anotace: někdy je život jako klec

Jsem za mříží vlastního osudu,
jsem za mříží vlastního strachu.
Pusťe mě já tady nebudu,
s hořící loučí na sudu střelného prachu.

Pusťte mě k hvězdám na dohled
a k řece která voní,
slzy z touhy a ze strachu,
chci schovat do hřívy koním.

Jsem za mříží vlastního osudu,
a někdo ztratil klíč,
pusťte mě prosím ke slunci,
já chci z těch mříží pryč.
Autor DERALTE, 31.08.2011
Přečteno 287x
Tipy 8
Poslední tipující: Tacca, Maryje..., CULIKATÁ, chicacheca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na to jak je to jednoduchý, je to až překvapivě působivý

31.08.2011 16:30:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí