Jsem

Jsem

Anotace: jsem ta zaprášená fotka na půdě, panenka se kterou si nikdo nehraje, starý model auta, jsem nenaplněná touha, prostě jsem vše na co si zapomněl....

jsem kytara, které chybí struna
jsem kotě, co ztratilo matku
jsem víno, co postrádá zátku

jsem děravá síťka na motýly
co snažila se uchopit pár snů
však všechny ulétly mi
zbyla jen spousta promarněných dnů

jsem poslední přání starce
kterés e bál vyslovit
teď se sílou kance
snaží se smrt přemluvit

jsem hvězda ve dne
jsem děravá loď, co ke dnu sedne
jsem vše čeho litujete
jsem vše, co už nepotřebujete

jsem tvá touha
tvůj strach a sen
sem vše a nic
tvůj noc a den
Autor Metal Lady, 31.08.2011
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě to příjde solidně napsané a tak aby tomu každej rozuměl.

31.08.2011 20:28:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí