O jé, je to tu zas-škola.

O jé, je to tu zas-škola.

Anotace: Blbost. Vymyšleno prostě tak.

Sbírka: Mé půlnoční chvilky 2.

A je to tu.
Těším se? Mám radost?
Zuřím? Přemáhám zlost?
Pocity jsou smíšené.

Zažívám smutek.
Tam nechce se mi.
ale jsem ráda mezi všemi,
všemi svými přáteli.

Naposled do té budovy,
naposled první zvonění,
naše přání se teď promění
ve skutečné povolání.

Pak střední, výška,
kdy uvidíme se znova?
Až ze mě bude vdova?
To nikdo netuší.

Na druhou stranu se mi nechce.
Učení, úkoly, šrumec.
Proplouvat, jak velký sumec,
celým rokem budu.

Třeba dostanu se
na školu svých snů,
snad čeká nás
řada prosluněných dnů.
Autor Rezkaaa, 31.08.2011
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Donne, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně napsané...važ si každé chvilky ve škole strávené protože po maturitě si uvědomíš jak to všechno rychle uteklo...tak jako já... drž se :)

31.08.2011 23:12:00 | Marsinka

júúúúúháááá,jedemééé

31.08.2011 21:05:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí