Pár slabik v ševelení

Pár slabik v ševelení

Anotace: ...myšlenek a pocitů. (http://www.youtube.com/watch?v=aNzCDt2eidg)

Sbohem zašeptáno
V ševelení slabik
Bývalých jmen.

Přivítání promrháno
V provinění zapomnění
Pro něco, co jsem tehdy chtěla,
Pro něco, co má již jiné znění.

Cítíš pocit osamění,
Ale při ranním probuzení
Zjistíš, že Tvé dočasné zastavení
Se na místě bylo vlastně nalezení.

Zapomněli jsme,
Že máme stálé bydliště
V cílech před námi.
Zapomněli jsme,
Že zimní kluziště
V létě není na hraní.

Odcházíš, odcházíte
A vy, drazí pánové,
Přicházíte po obcházení
Kolem po špičkách.
A vy, drahé dámy,
Přemítáte, zda vaše snění
Ještě žije, či dřímá
Někde v niterném zapomnění.

Nezáleží na tváři muže
Nebo jemných rysech ženy,
Ladících s bělobou smetanové růže.

Miluješ, i když o tom nevíš,
I když zapomínáš,
Že to, co nevíš, neodchází,
Že to, co nechceš, nezmizí,
Že to, na co čekáš, žije
V nás, v Tobě, v čase,
Pro který dýcháš.
A i když si myslíš,
Že dávno nečekáš,
Tak pravdu vrytou v myslích
Zatajenou dlouho nenecháš.

Nezapomeň,
Že náš osud
Je složen ze slabik
Našich jmen.
Autor Denael, 31.08.2011
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: hloubavá, Mbonita, Juan Francesco de Faro, Chancer, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí