Svoboda rozhodování

Svoboda rozhodování

Anotace: En-ten-ty-ky...

Hořké víno rozlito.
Lilith,
Mezi Tvá ramena.
A stehna.
Včerejšek
Je slzou
Cherubína
A strunou jeho harfy.

Nalezené roucho Evino.
Lilith,
Halící Tvou krásu.
A mou spásu.
Dnešek
Je šmouhou
Rtěnky
Na kůži Mravokárce.

Studené tělo dívčino.
Lilith,
Krev na našich dlaních.
A jazycích hadích.
Zítřek
Je vidinou
Zavražděného Ráje
A narození našeho Světa.

Život za pomíjivosti,
Ráj za hřích.
Já si vybral
Lilith.
Protože Evy
Umírají nešťastné.
Autor Daya, 01.09.2011
Přečteno 300x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi vítána.

13.09.2011 20:32:00 | Daya

Máš něco do sebe, budu se zastavovat častěji...

13.09.2011 20:06:00 | Klementine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí