ZAS DEKADENCE

ZAS DEKADENCE

Anotace: Dnes bez ladu a skladu.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Nemáš náladu?

Nevěš hlavu

Třeba veršuj

bez ladu a skladu

To je úděl tvůj!


Bomba tak do ticha

ani časovaná netiká

Na strmé dráze

pojedeme snáze

když nebudeme

užívat samé fráze

Třeba ze slabikáře

navíc z kalendáře

nebo ze snáře.


Dělat sedmilháře

Po pobytu v páře

máme rudé tváře

Majetek v malé káře

V dálce ohnivé záře

Popsané diáře

Požehnání faráře

co jen bludy káže


Pro svědomí čisté

Musím dělat věci jisté

Žiju stálým stresem

Divné, že ještě jsem
Autor RU 82, 01.09.2011
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí