Zbytkáč

Zbytkáč

Anotace: nevím co k tomu anotovat..

Černý karafiát v rozřezané plechovce od piva
lehce povstává.
Svými pestíky zkoumá změť na stole.


Solnička po flámu převrhnutá
tiše dosypává dech.
Vodopád fotonů srší z lampičky.

Na křídlech
komárů přilepené střípky štěstí
vyhasínají v průvanu.
Nedopalek snů
zapomenutý v popelníku
s nářkem podpaluje ubrus.


Zamlklé oko předložky
šeptá:
"Pepřenka je ve dřezu."
Autor Désolé, 01.09.2011
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, Any 4, Lamorte
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc moc povedený!:)

05.09.2011 21:39:00 | Lamorte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí