A PŘECI ŽIJEŠ

A PŘECI ŽIJEŠ

Anotace: žiješ...

Slova,kde jsou slova?
bloudící v temnotě
hledají se znova
Jak křídla v samotě

Pocit,kde je ten pocit
v odcizené nahotě
jak nože si brousit
než zas zklamou tě

najít,jen je najít
šanci ukrytou v odměně
naději ztratit
jak básně o proměně

Znova,zas znova
hledat ty střípky
kam jen se schová?
Sny jak všednosti zbytky

Slova,ach tichá slova?
najdeš je jen když žiješ?
V tobě se schová
slzy ty nezakryješ....

A PŘECI ŽIJEŠ.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.09.2011
Přečteno 248x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, labuť, Kars, Mbonita, hatlapatla, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco na tom pravdy bude, zaujala mě...*:)

03.09.2011 14:07:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí