Stýská se mi...

Stýská se mi...

Anotace: ...po těch časech, kdy jsem na Literu hltala každou novou báseň, kdy ke mě rýmy přicházely nepřetržitě i v těch nejpodivnějších chvílích, kdy jsem tady měla svou spřízněnou duši...Po době, kdy jsem možná byla básníkem :(

Sbírka: Postupem času...

Kde zůstala ta rozverná holka, co ráda psala?
Kam zmizely ty verše? Proč se všeho vzdala?
Přestala spřádat rýmy, zmizela jí jiskra z očí,
Pryč od básní svou řeč pokaždé zmateně stočí.

Chybí jí časy, kdy její rýmy realitu zazdily,
Ty rýmy! Ty vlastní verše ji teď zradily.
Nehledá už skrytý význam oblíbených básní,
Všechno ztrácí pointu, už nerozumí, zkrátka…asi blázní.

Vždyť je jen ztracenou duší v jednom chaotickém světě,
Copak se ještě může nazvat básníkem? No, řekněte…
Když už nemá žádnou inspiraci? Když je takhle zmatená?
Zeptám se jí…Musím! Vždyť ta holka…To jsem JÁ!
Autor wendy.poezie, 01.09.2011
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: nejsembásník, Amable seňor Marek, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejspíš :)...Ale mrzí mě to...

01.09.2011 21:11:00 | wendy.poezie

třeba je to probuzení do našeho světa, kde básníci ztrácejí naději =)

01.09.2011 21:02:00 | Human Shadow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí