Slza

Slza

Anotace: ...

V paprscích slunce se kapka třpytí,
svírá ji síť jemných pavučin.
Kdo zachrání ji, kdo ji do dlaní chytí,
uchrání ji před světem zlým?

Jak sevřít duhu a chytit vítr
Dá se snad obejmout smutek a žal
Lze zachránit toho, jemuž vrazil dýku
do zad člověk, kterého přítelem zval

Ta kapka je slza, kterou v srdci cítí
po zradě i slunce dřív než jde spát.
Nelze ji zachránit, nebo ji chytit.
Čeká ji temný do hlubin pád
Autor Acheiron, 01.09.2011
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No. Není to povznášející, ale chápu.

05.09.2011 14:05:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí