VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 4

VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 4

Anotace: Snad pro potěšení pobavení, to je smysl dění.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

SLZY RADOSTI
Nesmutním
Jen dojem
budím tím
že slzím
ale dojetím

VYZNÁNÍ
Tajně miluji vás
i vaše oči šedé
Co chtěl bych nejvíce?
Jen to vaše tělo bledé
Do hrobu mne dožene
Vaše věčné - „že né!“

VYZNÁNÍ 2
Jsem rád, že tě mám
Živou i vysněnou
Že jsi mou ženou
Krásný lásky chrám

NEMOCNÉ SRDCE?
Láskou přetlak srdce
Měření tlaku a tepu
zaměstnává obě ruce
Světe, plný nevděku
Nevím, co teď s tím
je mně do breku

FOTO
Zamiloval jsem se
Do krásné tvářičky
I zuby jako perličky
O ruku žádám
skoro už
když prozřel jsem
Krása je retuš
Nečekaná proměna
Nebyla to ani žena
ale muž!
Pane Bože dej
ať to není „gej“!
Autor RU 82, 02.09.2011
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí