VÍTE CO MI MŮŽETE

VÍTE CO MI MŮŽETE

Anotace: ...

***


Nemohu popsat fikci mé mysli
snad jenom praxe
s tělem se bratří
a v rozích každé strany
barva nabírá podzimní listí
z ospalých padlých v růžový sen
obavy strachu že bude den
řeším tak jednou dvakrát …

Týden je dlouhá štreka
zakopneš o člověka
zdání se mění v realitu
kohout jen zařve ráááno je ráno
balím svou svinutou siluetu
čekám na odjezd
no jo … ale kam … čekám
hlavou se řítí expresní vlak …

Tak jen tak mávám na pozdrav
brzdí já nechtěně nasedám
kolébán taktem pravidelnosti
zlostí usínám
někdo klepe na rameno
posnídám
káva cigarety rumsteak ala
řeším to pořád dookola …

… DRŽET MÍSTO.

***
Autor WAYWARD, 02.09.2011
Přečteno 347x
Tipy 36
Poslední tipující: James Libustka, páááááááá, šuměnka, modrá..., Azure angel, spare, Viktorie Zvalová, PIPSQUEAK, Květka Š., Quigleika, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

týden je dlouhá štreka
a život?
krátká záležitost
po opojení přijde lítost
když tělo mysli model seká

a kde vzít vodu živou?

05.09.2011 09:41:00 | šuměnka

Ten název je kapku zavádějící. Čekal jsem něco jiného.

02.09.2011 21:41:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí