Marný odpor

Marný odpor

Anotace: v tomto státě je odpor prostě marný

Sbírka: Negativní pohled na realitu

Nech si myšlenky v hlavě
poslouchej dál lži
odporuješ tomu marně
vždyť jen realitu mlží
tisíc argumentů proti
stejně vyslyšeno není
a to že jsi proti
ti stejně jenom uškodí

Proč vlastně odporuješ
tvůj boj hned neskončí
jenom si pohoršuješ
když tě sleduje tisíc očí
ale ty se nevzdáš
důvodů máš víc
nic jim jen tak nedáš
i když nebudeš mít nic

Podepsaný v hlavě máš
že nebudeš jako oni
jejich očima se nedíváš
vždy budeš proti
Autor Double T, 02.09.2011
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí