Little Boy

Little Boy

Anotace: Little Boy je jméno atomové bomby svržená na Japonsko

Sbírka: Negativní pohled na realitu

Všechny myšlenky pryč utekly
kolem není vůbec nikdo
letící stroje zkázu přinesli
všude kam vidíš je pusto
je tu na světě někdo
kdo tenhle čin pochopí
vždyť spousta lidí umřelo
neměli o ničem ani ponětí

Místo bylo smazáno z mapy
taky z mnoha lidských srdcí
ti co byli ráno chlapi
tu teď sedí brečící
to co dnes uviděli
jim navždy nabouralo hlavu
už nechtějí vidět násilí
podívali se dnes na smrtku

Little boy
přinesl smrt pro nevinný lidi
Little boy
úspěch pro ty co to nevidí
Autor Double T, 02.09.2011
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí