Rozhodím slova do větru

Rozhodím slova do větru

Anotace: kde se ztrácí....

Mlčí naděje co hledají ta slova
proč,pravda jen si hledá
mlč,a hledej znova
to obejít se nedá....

pláči,myšlenky v tobě
proč žijeme v zlobě?
proč jen se schová
když pravda se hledá....

kam se ztrácí,vítr co nemá práci
pozdě se vrací,
slova v ozvěně
co touží po odměně

rozhodím slova do větru
napíšu dopis naději
když potom později
schází pár centimetru...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.09.2011
Přečteno 208x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., hašlerka, hatlapatla, Surralis, Psavec, CULIKATÁ, ZILA78, zenge, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí