Rozchod

Rozchod

Anotace: ze zivota

Chce se mi plakat, ale nesmi to být,

tak skláním hlavu a nechám Tě jít.....

poohlídneš se, Tvé kroky za chvíli dozní,

Já zůstanu, budu čekat do noci pozdní.

Vrať se a rekni.. nesmíš tu stát,

pojď se mnou domů Já mám tě rad.

Pro pláč už nevidím a stále čekam

kroků se bojím a stínů lekám.

Tobě jsem lhostejná Ty už snad spíš.....

........ o trápení mém se uz nedozvíš.

.......... Hlava klesá

.......... slzy kanou

.......... srdce pláče

...................... ....... nashledanou
Autor kelli, 11.02.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no tohle má svý kouzlo, to se musí nechat *

11.02.2006 13:54:00 | SNOWGIRL

Ten konec je hodně silný...

11.02.2006 13:29:00 | hauskaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí