Jak plavec v rákosí

Jak plavec v rákosí

Anotace: ...

Zašitá do kouta jak vodní panna
Země vzdaná
v ponurých alejích havraních mostů
ukradla slunci cestu
Cestu ušitou švestkovou vůní
zmámenou kopyty nebeských koní
nesených po mraku k řekám z léta
vdovám měsíčního světa
s hlasem potulného listí
je jako plavec v rákosí
Autor Káňátko, 02.09.2011
Přečteno 431x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, jitro, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, rezina, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klasika

02.09.2011 20:53:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí