Moji muži

Moji muži

Anotace: ..

Nebesa jsou dnes o mnoho lehčí
Asi jako vlasy
když mi vlají ve větru

Zdají se mi sny
co se nenaplní svou podstatou

Už vím
jak chutnají mé slzy
když si brečím do vany
I mé buňky
co sžírají sami sebe
/ne prý se tomu říká rakovina
Ať už ji mám či ne

Snad vidí moji muži víc
než jen tu schránku
co ze mě zbyla

Ten co mě miluje
a hladí víčka po probuzení

Ten co mi půjčuje své sako
abych neprochladla
když si odskočím na plese zakouřit

Ten co mě svádí úsměvy
a zná mé pochybnosti o sobě samé

I ten kterému podléhám
až mě to zabíjí

Už bych mohla
pořád chodit jen nahá

Zaklepat u dveří mých mužů
svést je
a pak opustit
bez vzkazu rtěnkou na zrcadle

Jen před nimi jsem
slabá i silná
zraněná i nezranitelná
živá i mrtvá

A moji muži mě vzkřísí
Autor jitro, 02.09.2011
Přečteno 300x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, bez nápadu na přezdívku..., Bernadette, nikoolkaaa, teď už nikdo, její alter ego, Bella.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je jich tam více, ne jen ten jeden..

04.09.2011 16:47:00 | jitro

ach jo, představila jsem si za těmi řádky konkrétního člověka a málem mi hrkly slzy do očí. Přeju vám to (i když to není vždycky jenom lehké)

03.09.2011 12:23:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí