ztraceni

ztraceni

Anotace: ...

nad tímhle světem
andělé již nebděj
co by tu taky dělali?
v temnotě mezi námi

náš spasitel
dávno již odešel
do jiných krajů
kde pokus svůj
opakuje znovu

hraje o něm s ďáblem
cinknutým mariášem
nás svému osudu nechali
stejně se zničím sami

bůh ztratil naději
že naše srdce hříchy nemají
tak proč tu dále přebývat
a srdce své si týrat ?

satan měl pravdu kdysi
lidé se hříchu nevzdají
pravdu si ověřil
když Ježíše jidáš zradil

jsme páni svého žití
boží zákony nás již nesvazují
smrt je teď naší paní
ta jediná nás nikdy neopustí
Autor seh, 02.09.2011
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, Houda, Bella.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost dobrý, líbí se mi ten námět

13.10.2011 12:17:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí