LHOSTEJNOST

LHOSTEJNOST

Anotace: ....

Padáš do zákoutí
stmívá se
tak nezapírej
křikem neprobudíš
spící saň
co se skrývá
za letargií

chorobná lhostejnost
k mým citům
frigidní dóza
plná ucpaných děr
abstraktní šílenost
podrobit se parazitům
nepopsatelná hrůza
nekonečných sfér

vystřelené mrtvé spermie
k dané situaci
evolučně nerozumné jednání
čáry,kouzla,černá magie
měsíční vlkodlaci
to vše tě pohání

jako nicotná prázdnota
vesmírných černých děr
uvězněných ve tvé hlavě
slunce falešně skřehotá
chce z betonové ulity ven
na svět hlavně

vedlejší produkt
naší nesmrtelné lásky
zabalené jako vlašák do papíru
exploduj
tiše a bez nadsázky
nevěsto upírů.
Autor ZILA78, 03.09.2011
Přečteno 301x
Tipy 24
Poslední tipující: Jin&Jang, Jiná, la loba, Psavec, E.T.Jane, labuť, Maryje..., Květka Š., hašlerka, hatlapatla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je mi hrozně...bolí to a Tvoje báseň to je to co cítím...

05.09.2011 08:31:00 | la loba

Bezvadná básnička.

04.09.2011 23:39:00 | Psavec

Uf ...líbí se mi - st

03.09.2011 13:23:00 | Maryje...

Taková syrová báseň - k zamyšlení. Velmi pěkná, opravdu velmi.

03.09.2011 06:31:00 | hloubavá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí